diumenge, 28 de setembre del 2008

Capitols 53-56. (Fiesta & Cottage)

Capitol 53: Fiesta latina
A part de fer el learning agraement, no foto res fins a les 19, que he quedat amb els del cercle d'angles. Anem a fer unes cerveses en un pub que era una antiga escola i que fan la seva propia cervesa. Marxo que avui hi festa i de la grossa. Sopem, i anem en bici cap el club. Ja a la bici em foto la primera cervesa, i obro una altra amb la paret, nomes pel plaer de ser heaviata. La festa te dos ambients, un exclusiu de salsa i el de dalt amb tot d'exits de la musica d'exportació hispano-latina. Grans exits son celebrats i altres oblidats. Moment mític Chikiliquatre. Hi ha la tutora de la Lenka, efusiva com sempre. Totes les noies volen ballar amb mi, però hi ha buitres per tot. Quan sóc el putu amo, no hi ha manera de pillar, quan estas ballant amb una, una altra s'apareix i demana ballar amb tu. Demencial. A les 3 a casa després d'una gran nit.

Capitol 54: Kauppatori
A les 9,30 despertador, he de fer la rentadora. Aquest cop no hi ha cap noia aixi que aproxito per fer més coses. Acompanyo la Laura a mercat. Després entrem en una tenda de todo a buen precio. EL poker es car, les webcams, no. Ademes en el market compro un anorak marca Dillo per 25 euros que em salvarà la vida algun dia. A la tarda nem a comprar al super/Alko coses per el Cottage Weekend. EL sibarita que porto dins em fa comprar un Mateus. El Carlos ve despres i entre ell, jo i l'Amelie fem un Okalimotxo, que en teoria serà estrenat demà.

Capitol 55: Cottage
Dormo poc i malament. Surto puntual de casa, hi ha la tira de gent. Donem l'entrada, i pujem al autocar. En 30 min estem al cottage. Ens donen impreses les normes bàsiques, que són de sentit lògic.La partida al futbolin acaba per el llançament del manec del meu porter al camps. Aquest fet, combinat amb la boja idea d'algu de posar vidre al terra del futbolin provoca un canvi de disseny al camp i una fugida en massa del lloc del crim. Ens repartim per cottages, jo selecciono els més fiesteros per al big cottage, ja amb esperançes posades en el porno-drinking-joc. Dinem a les 12. Hi ha preparada una gimkama. Com a moments destacats, la caiguda del noi checs durant la prova del portar la dona a costes, on la pobra es ferida a la natga, davnt les disculpes inutils del pobre xiquet. Això passa per no seguir el meu estil al hombro. En el joc del bat, batejo tres cops amb una destressa formidable que em mereix el respecte de tots/es. La ultima prova, improvissem una performance amb botes que queda més que lluida. Partidet de basquet 3x3, amb grans jugades meves que no son suficients per a derrotar al combinat alemà, per la seva superior alçada i cos en general. Anem a fer un tombs amb barques de rems. L'entorn es idilc. Sopem a les 6, en una bogeria col·lectiva. Un altre 3x3 de basquet, on aquest cop guanyem amb grans pick and rolls. Sauna time, al principi nomes noies, però obviament es fa mitxa molt aviat. Malgrat tot, tothom va amb banyador a causa de la massificació de la sauna. Cants cervessers. Gran plaer beure cervesa freda a dins la sauna, un cop acabada banyet al Bàltic, dutxa templada, i altre cop. A les 10 s'inicia la barbacoa al foc. Em sento a la taula de les organitzadores fineses, i amb una conversació divertida, em faig l'amo. HE donat el meu facebook, per tant s'ha obert una nova línia d'investigació. Anem al menjador, fem un joc sexualoetic (finés style, no us pensessiu) i ball cutre (nomes amb grease s'aconseguix el màxim apogeu) la gent marxa a poc a poc i no hi ha un lider que pugui congregar als nocturns per a jugar al joc. Fracàs. Acabem la nit a la platja, pero fot fred. M'adormo tot xerrant amb unes franceses i un aleman sobre menjar. (Al cottage hi dormen 20 persones repartides en 2 mega lliteres. Aixi que som 5 a cada llit)

Capitol 56: käymälä
Les franceses s'aixequen a les 8,30 cosa que fa que nomes dormi 3 hores i mitja. Quan se0n van puc dormir 30 minuts més canvi de no esmorzar. Toca netejar i la meva mala sort fa que em toqui vaters. Em poso els guants, però no son ni de bon tros pitjors que els de campaments. Bo es que no hi han espectadores. Tenim 30 minuts per acabar de disfrutar de la platja sense ones, del solet que no escalfa i de la bellavita del ERASMUS. Una pluja de 10 minuts afegueix folklore. Foto de rigor, autobus, siesta, i cap a casa. Dinem i cap a les 6 de la tarda anem a fer un volt per la ciutat. S?ha girat un vent que farà que aquesta nit arribem als 3º. Batalla de fulles seques. Demà, tour fotografic. I a dormir d'hora!