dimarts, 19 d’agost del 2008

Capítol 15: Rakastan ukkosea

Comença el dia, dilluns. Es un dilluns, i mig plou. Inspirat per no se que m'aixeco content. queda una setmana i no es plan de decepcionarse pel temps. Baixem a la uni i clase. Entenc moltes coses, pero no puc afluixar. I de sobte, la patacada. Ens diuen que el novio de Veera (la coordinadora del curs, la que em va dur la motxila a casa i organitza festes) s'ha mort d'un accident de cotxe. Al descans la veig plorar abraçada al Fernando i se'n encongeix el cor. No soporto el patiment humà.
El mal karma es va dil·luint conforme avança el dia. Conferencia sobre esteriotips Finessos. Son definitivament gent peculiar. Entre destacats, organitzen el campionat mundial de llançament de bota d'aigua, el campionat mundial de carrera amb la dona a sobre (el premi es el pes de la dona en cervesa) el campionat mundial de futbol fang (intentaré pel tots els possibles muntar un equip Català i lluitar per el títol) i el campionat mundia de resistencia en una sauna. 13 minuts a 130ºC. I es una dona.
Acabada la conferencia marxem a casa. Ordinador. A les 17 biaxo a fer crispetes a ca l'Ali. No vindrà a veure la peli. Arribo 3 minuts tard i sóc aclamat per les crispetes. La peli es la clasica romantica de noia tonta i noi guapot que li fot el salt pero la noia tonta el perdona i s'acaba. Crec que s'oblida d'explicar que seguiran sent infeliços per sempre. Anem a fer una cervesa i un billar. No es el nostre dia al billar i Saman guanya. Converses en angles sobre la vida, el amor i els sentiments de les mascotes. Al final es tard i tinc gana. Ve la Lenka a sopar. Sopem spaguettis al pesto i salmó. La Lenka es queda a dormir, mentre cau una tempesta a fora de llamps i trons

1 comentari:

Angel ha dit...

Parella!! Yo me apunto a formar parte del equipo catalan de futbol barro...de hecho, propongo hacer equipos mixtos y que las chicas participen en bikini... asi seguro que todos acabamos bien sucios!!! Burru!!!jajaja
Aunk para mi lo mejor ha sido el deporte de correr o la arientaa la espalda!! Q troglodotesco!! Y x no hablar del premio... en el fondo tienen algo de españoles!
Cuidate campeon!
Tu hermano