dimecres, 25 de febrer del 2009

Capitols 176-179 Dies de glaç

Capitol 176: Ice-hockey (III)
Veiem Xmen 3 al sofa de la cuina. Es dimarts. A la tarda tenim Ice Hockey. La Vinci m'espera amb les entrades. El partit es aborridot a la primera part, a la segona aprofitant la superioritat numerica (produida en una de les numeroses batalles campals d'aquest gran esport, Turku es posa per davant. Finalment, un golas desde 20 metres d'un jugador de Turku, dona la tranquilitat necessaria per ana cap a casa amb 3 puntets més. A la tornada em proposen sauna, que em ve molt de gust, per a que negar-ho...

Capitol 177: Carnival fail party:
L'esther esta estressada perque no sap com anar a buscar el seu colega que arriba a Tampere desde Londres amb Ryanaair (veure capitol 174). FInalment decideix llogar un cotxe, però sembla que hi han problemes amb la targeta. Finalment l'acompanyo a recollir el cotxe, es la mateixa companyia que la que ens va alquilar el cotxe per anar a la Laponia (el primer viatge) Al principi va insegura, però després enganxa de seguida el tranquillo dels dobles semafors. Anem a comprar a un Prisma cuatre cosetes. A la nit tenim el carnival party que resulta força fail perque ens disfrassem 5 de tota la resta. COmpeteixo amb la Vinci per a veure qui sap més de banderes. Perdo amb polemica. Em cambio i marxem cap a Onnela. Hi ha la semafor party, verd si tens ganes de marxa, vermell si estas emparellat, altres colors impliquen sorpresa. Esta a rebentar i obren la sala d'abaix, amb musica 80's. La gaudim fins al final, que quedem només la Vinci i jo. Tornem amb el fred i el glaç, que sempre fan gracia.

Capitol 178: Naantali i la gran sorpresa
M'aixeco amb el mail que em permet anar a Stockolm amb la Sara. Tot i això s'hauran de moure més fils, però al final ella ho aconsegueix. Dissabte marxem cap allà... Bien. Pel mati marxo a Naantali amb GP, Elisa, sa cosina, Esther, Quentin i Agniezska. Esmorzen i dinem al Hesburger. Després passegem per Naantali, caminem pel mar gelat, juguem amb un trineu que dona voltes al gel, intentem entrar al Muumiland per`es extremadament car), fem bromes obcenes amb el gel, ens tirem neu, ens tirem a la neu, fem fotos i passem un dia genial. A la nit he quedat amb la Rosa, Nagore i Nicoretta per a un sopar català. Bonissim. Acabem la nit visionant videos al youtube.

Capitol 179: Anna's party
Compro els bitllets al Hansa del ferry, i em colo a la lavanderia, i faig una rentadora in extremis, a pesar de la mala cara d'una francesa. FInalitzo la secadora vora les 18h. A les 19.45 tinc sauna a ca les Annes. Arribar fins allà, amb una nevada considerable, el fred a la cara i la bici i el gel resulta epic. Trobo la sauna, no sense problemes. Una estoneta amb l'Anna xerrant sobre educació a 80ºC. Dutxa, canvio de roba i anem a ca les Annes a sopar. Arriba les amigues de la Jenifer i el novio fines que parla castellà. Xerrem sobre viatges, especialment interessant la noia peruana i les seves aventures per la selva. Juguem a quadrats i cercles amb grans riures. A la 1 a fer la bossa i a dormir.