divendres, 13 de febrer del 2009

Capitols 168-171. La ciutat del terra de glaç

Capítol 168: The day after

M'aixeco, em fa mal tot el cos (obviament...) vaig a classe, ens trobem molts dels que ahir estavem al autocar... Qui més qui menys té alguna anecdota... Dino a Educarium. Arreglo un xic l'habitació que està feta un desastre. Per la nit sopar que degenera en una pijama's party improvisada, amb karaoke del youtube i busqueda desesperada de la peli Grease, sense éxit.

Capítol 169: Anar en bici en terra gelat (I)
He d'anar al LIDL. Està a pendre pel cul per tant necessito un transport per arribar fins allí. Trio la meva bici, fins aquí tot normal. El terra està glaçat, tal i com diu el títol. Conduir la bici per un terra glaçat és, com a mínim emocionant. Tota corba ocasiona un subviratge que has de equilibrar amb el cos. Requereix molta concentració. Arribo, pillo un carro de gratis. Trobo un joc de poker de 300 fitxes per 25 €. Tothom sabia que m'ho acabaria comprant. La motxilla pesa massa i això canvia el viatge d'emocionant a reptador. Tot i algun ensurt a la baixada (amb 10 cm d'amplada de rodera on un error significava caiguda segura a 30 km/h, ja que els frens no frenen)arribo sa i estalvi. Ensenyo el poker als del pis. Després del sopar español, partida. Esther està emocionada xq se'n va a Estocolm, a Holanda i despres a Londres. Anem a comprar la Kerstin, la Esther i jo. Anem a pillar el billet per l'Esther a Estocolm, després passem per la farmacia a demanar condons sense latex. LA KErstin comença a riure's i a cridar: Albert is too shy!. En resposta, durant el trajecte en escales mecaniques, l'agafo mentre mostro els condons visiblement i crido: Kerstin is too shy!. Les noies miren roba i jo busco el lavabo, que em pixo. Anem al super i cap a casa, a preparar el sopar. Estress amb les patates, però al final tot surt correcte. La partida de poker no passarà a l'hsitoria, les noies aposten al tuntun tot i les nostres demandes de show your tits. No, clar. Cal programar un torneig serios.

Capitol 170. 7th shit
Començo el matí amb estat de purga, cago 5 cops (sólid) en 2 hores, amb la corresponent irritació internatjal. Dino arrós per contrarestar l'efecte. A la tarda només cago dos cops (solid again). L'irritació perdura. A la nit tenim sopar que fa el GP, macarrons a la carbonara (adoro com cuinen els italians) tot i que de quantitat escassa. Això en aqeust moments m'afavoreix. Acabat el sopar anem a veure el futbol (Espanya-Anglaterra, França-Argentina) amb pipes i cerveses i ambient hooligan gracies a francesos i anglesos. Acabem al Onnela, està força ple. EN els nous comença a veure's possibles picopalismos... Seguirem informant.

Capitol 171: Carnival party
Classe. I compro un tros de la disfressa de la Kerstin. Tornant cap a casa, faig un canvi brusc en la direcció de la bici i gairebé caic a terra. Domino la situació amb certa fortuna, i saber fer. A la tarda vaig a patinar que hi ha una especie de celebració de Sant Valentí. Descobreixo els ecret dels patins de gel. La pista esta, obviament al mig del carrer, durant l'estiu és un camp de futbol de gespa artificial, rollo TARR. Hi han dues seccions, patinatge recreatiu i partidets de nens de hockey gel. Hi ha xocolata calenta i fem el joc de l'aranya i una cursa de relleus, amb variopintes caigudes alienes. Finalment marxo a causa del fregament amb la bota, que m'esta matant. Ens disfressem amb la Kerstin i anem a sopar causant sensació. Arriba gent, fem un intent de joc, però no surt. Ball, burrades, xerrades sobre la vida, l'amor, sentiments patriotics alemanys i fotos, moltes fotos. Hi ha gent que té molta gràcia disfressant-se. A les 2h30 a.m a dormir



I avui LONDON