dilluns, 19 de gener del 2009

Capitols (144-146)

Capitol 144. The day after.

Tot el dia ens el passem comentant ls incidents d'ahir. Catchondeo amb el bitch de Michu a la porta de federica. Tot i això ella està intranquila. Arriben les russes altre cop. Desitjem bon any. A les 8 hi ha multifutbol. Som 38, fem 4 equip de 9/10. Jo vaig amb els grocs, ens el que estan Eduardo, un tailandes, Leandro i el porter de futbol sala. Durant les previs no som capaços d'anotar ni un gol. Tampoc n'encaixem cap. A la semis, un gol meu i un altre de Leandro ens dona el pase a la final. La final comença malament per nosaltres, un golas del italià bo, rollo Messi ens enfonsa. Però el tailandés anota 1-1. Una jugada colectiva, ens permet anotar. I just al ultim suspir, GP empata. 2-2, fallem el penal. Ara, cap a casa, no sopo, em canivo per anar a la sauna. M'hi estic poca estona, puig que tinc gana. El problema és que m'he deixat la tovallola i els calçotets. Implica travessar la Student Village en banyador mullat. La temperatura exterior és de -14ºC. ELs 2 minuts més llargs d ela meva vida, principi de gangrena superat. Sopo a ca la Rosa i acabo veient el final d'una peli d'assasins o les noies es queixen cada cop que hi ha un mort.

Capitol 145: La iaia Heavy (autèntica)
S'aixeca el dia, amb rentadora a la vista. Hi ha planejada una barbacoa a Ruisalo, després d ela rentadora vaig. La temperatura exterior ha pujat a uns -10ºC, i fa solet. Agafo la bici, una cervesa patates fregides i un entrepa i em disposo a arribar a Ruisalo. Els primers 10 minuts són horribles per les meves orelles. Al final l'escalfor generada per un pedaleig fort ho compensa. 40 minuts d'exercici continuat em situen a Ruisalo, a l'entrada. Truco a Valentina i em diu que ja se'n tornen. Jo no em quedo sense barbacoa, així qu decideixo seguir fins al final de la illa. Els bassals i els rierols estan absolutament glaçats i no em paro per no refredarme. Arribo a la costa oest. El mar esta glaçat fins allà on agafa la vista. Camino una estona pel mar glaçat, i m'assec a conteplar el paisatge i fer fotos. Als minuts els fred s'apodera de mi, ni m'acabo la cervesa. Els dits se'm glacen per estar 2 minuts fora del guant, a més a més un núvol empipador tapa el sol. Torno, 10 minuts de patiment per les orelles i els dits. Les cames es cansen, i arribar resulta més costós. Tot i això arribo de dia.
Descano la resta de la tarda i la Rosa em diu d'anar a un bar heavy amb karaoke. El bar, obviament està ple de heavies finesos, borratxos. Un li pimpla la cervesa a la Rosa.. Apareix el personatge de la nit, una iaia (aproximadament 65-70 anys.) S'asseu amb nosaltres. M'assenyala el paio que està cantant una balada de MEtalica, i exclama (So sweet!) Es demana una cervesa de mig que es beu ràpidament. Se'n demana una altra. Jo estic encantadissim i li vaig donant conversa. Es declara fan del LEd Zeppelin, com la Rosa. Rosa fa un duet amb un finès, molt aplaudit. FInalment marxem, xerro tot el camí amb una francesa que dubto que conegues cap dels grups.

Capitol 146: Bye, Sttefano!
A les 14 anem amb l'Esther a menjar al pizza amigo. Neva. Ens trobem amb Andreu, Chema i David, i xerrem drant 15 minuts sota la nevada. Ens trobem a Nagore i al francesa a la pizzeria. He demanat la pizza amb pebrot verd, i em posa pepino. Fuck. Tornem. Està l'steffano que és el seu últim dia, a la cuina tot d'italians, amb BOOYAH com a comú denominador. Hi ha una festeta sorpresa de despedida, comença una hora tard. Samantha, la nina porno és l'anima d ela festa, fotos i peticions. Juerga moderada. Paraules del homenatjat. Finalment plegem i cap a dormir