diumenge, 9 de novembre del 2008

Càpitols 96-99 (Pluja, birres i freakades)

Capitol 96: ysky olut
Torno el llibre i n'agafo dos més, el cómic de Matrix i el de Lucia Etxeberria. Compro ous i dino arros a la cubana (0/2) A la tarda he quedat amb Lenka i Iris per a anar a un concert de jazz gratuit. El primer grup, molt jovenet, toquen prou be. La cantant del segon grup fa estremir amb la veu. El tercer grup fa molt bona música instrumental. Un gran concert de tan sols una hora. Anem a fer una birra a l'antiga escola (la millor birra de Turku) i unes pizzes a la l'amigo. Fail al com prar xocolata. A la tornada no hi ha rastes de festa. L'endema soc informat que hi havia la porno party, pero que va resultar ser la salchicha party

Capitol 97 Yhdeksan olut
Classe mes o menys soportable. Em faig una disfressa de zombie(II) amb el mateix procediment. Arribem, justets a la festa. Les disfresses son precaries, venen 4 birres per 6 euros. Compro una per si de cas. Ens sentem, jo al costat d'una polonesa i una francesa. Apareix el rei i reina de la festa, i ens expliquen les normes del sopar. Cada 3 minuts, proposa un brindis i una canço. L'ambient puja de seguida, cantics improvisats, a fora, glaça. Demano 2 birres més. Marxem cap a l'Onnela, està nomès oberta la sala d'abaix. Musica freak nomes per nosaltres! Flore i jo ballem molt juntets, pero no passa d'aqui. Sortim la gent va amb bicicleta menys jo. Intento ser portat pero amb el glaç resulta perillós. Torno patinant a casa, -1ºC

Capitol 98. Hawaiista juhlat
Classe, uffff... La dona és interessant al menys. Mariela i Violeta, em conviden a dinar a casa seva. Pasta i Mariela treu l'embotit i la taula de tallar. Gran conversa amb fuet, llom i formatge. Faig tard que he quedat amb la Cristina per preparar sangria. Aqeusta dona es tot un personatge. Fem 6 litres, per 4. Abans però, la setmana del futbol. 2 hores de partit, gran jugades. L'italià fa meravelles, fins que el cubreixo jo. Juga al estil italià, però. Juanjo i David mostren gran talent. La meva jugada es una correguda fins al corner, salvo una pilota perduda, i el centre va directe al peu del davanter que marca. asssitencia. Pel demés, es nota la semiresaca d'ahir.
Dutxa, i marxem a la festa de l'Ana. Havent una festa hawaiana a sobre, de seguida som cridats a assistir-hi, donant bona conta de la sangria, es clar. Ball i picopalisme. Al dormir rebo un missatge de l'Elena. Vindra demà.

Capitol 99: paikä paivä,
M'aixeco, plou. Vaig a buscar l'Elena a l'Estació, no la trobo, finalment ens trobem a un carrer. Va amb una amiga. Es taaaaan mona. Les dos. Visita sota la pluja. Arriba Lenka i els tres truquem al Fernando per felicitar-lo pel seu cumpleanys. Fem un cafe, estem massa mullats, i fa massa fred, marxen. Vaig a casa, dino i seco la roba. Una serie de petites desgracies em fan arribar tard... A mes necessito una cremallera nova. Arribo, amb un temps épic a casa la Lenka. Hi ha sopar currat. Faig uns pastissets de patatapicant. Massa picant. Jugem als daus, la Sayaka i l'Els marxen, ens quedem l'Iris la Lenka i jo veint una pel·licula de situació en txec. Marxa l'Iris i com que esta plovent massa la Lenka m'ofereix casa seva per dormir.