dilluns, 6 d’abril del 2009

Capitols 219-224 ( Primavera!)

Capitol 219: Titelles
A classe els nens fan un teatre amb titelles. Fan molta gracia. Tanta que la profe els hi proposa de fer una representació pels de primer, que és aprovada per majoria simple per part dels alumnes. També la japonesa que ajuda als nens japonesos els hi fa una clase de papiroflexia de nivell, el Derrick em regala el que fa i aprenen una canço en japonés molt freak. Dino d'una revolada i cap a classe de dificulats al aprenentatge.
Per la nit em proposen de sortir per vull guardar forces per demà

Capitol 220: Easten Silz Party
Classe amb els nens, després minicompra al LIDL i cap a preparar la festa de la tarda. Sopen a les 7, però sempre comença més tard. Hi ha Amir amb unes amigues austriaques, Davide, Elisa "porno star" el austriac que es deixa perseguir per ella. La Rosa, la Nicoreta i la Nagore arribaran més tard i seran castigades, no com demana la majoria...
Cantics a cada minut, en suec, finès, angles, alemany, español i italià. Cirt de Booyah i viva la Figa, ballem el pollo, i mil burrades més. Acabem cap a les 12, i decidim acabar la festa al 12A, que finalitza quan el segurata irromp a la festa i ens demana amablement que desallotjem. La Elisa i l'austriac es lien, finalment.

Capitol 221: La festa que no havia de ser
Els nens fan la representació de les titelles. Improvitzen bastamt però se'n surten força bé. Per la tarda vaguejem al ordinador. Brian, Elisa i Alex venen a reclamar la nostra presencia a baix, porten des de les 3 de la tarda bebent. Baixem després de veure american pie 2. La festa s'ha trasladat a Dynamo, però encara no estic preparat per anar-hi. Trobo festa al 3B i al final marxem tots cap al Dynamo. Hi es tothom. La musica en la raresa habitual. Pujo al pis de dalt on posen funky disco. Molen les dues primeres cançons. Torno a baixar a baix. Hi ha un finés que necessita més espai del disponible i em tensa. Li torno la pilota quan posen Welcome to de jungle, on ballo com un zulu en el ball ritual del aparellament. La gent acaba marxant cap a les 3, m'ho he passat teta i no m'ho esperava.

Capitol 222: Dies bojos i Helsinki.
Anem a comprar. Hi han els dies bojos al Hansa, on tot esta més barat. La bogeria consumista és evident. Em compro 5 huevos kinder per 2,5 € (serà la meva mona) i una bossa de patates megapussi. Dinem al amigo, amb la Sara la Elisa i la Basile, que comenten el polvet de la Elisa d'ahir. A més duu un xupeton, que fa les delicies dels cotilles.
Agafaré el tren de les 6 cap a Helsinki. Arribaré a les 8, després d'una siesta CRIMINAL. Aniré cap a Malmi. Intento no pagar pero està el que em sembla el revisor just davant meu. Compro el bitllet. La Nieves m'espera i anem cap a casa seva. És més casa, però no tenen llits individuals. Ella comparteix pis amb la Eva. Sopem crispetes i hojaldre. Sortim tard a ca un mongol que es mig rus i mig finès i que parla castellà... Quan arribem la festa quasi s'ha acabat. A destacar una finesa que parla (mésd aviat crida) castellà. Anem en uns taxis cap el club. EL club pretén ser cool però és cutre. L'entrada costa 8 euros. No portem cash i ens diuen d'entrar i pagar amb tarjeta a dalt. Obviament un cop a dins amagem els anoraks i marxem a la pista, de gratis. La musica la posa un fines vestit de Barragan, que posa R&B apte només per a parejites que es morrejen. No es el meu cas, així que no mola gaire. Em dedico a fer el burro amb la colla de snobs, que son del més variopinto. Sortim i agafem el bus. Allí a destacar dos personatges: Jonni, que ens parla orgullós del seu avi que va lluitar contra els russos, però que ara és rus, i un tio que s'adorm al seient i cau en una corba del bus. No puc aguantar el riure. Arribem, ens anem a dormir previa xerrameca de rigor.

Capitol 223: Helsinki:
M'aixeco a la 13, mirem youtube mentre Nieves fa la pasta. Em despedeixo de la gent del pis i anem a fer una volteta per Helsinki i un xocolata en un cafe molt bohemi (i car) Agafo el tren a les 6 cap a Turku, arribo que esta plovent molt. Partida de poker després de sopar, la sort no m'acompanya i perdo aviat.

Capitol 224: Preparant NY (o la lavanderia maleïda)
Classe de filosofia, despres vaig a fer la laudry. El mobil no se que cony em diu en finès. PRovo amb un altre movil. Tampoc. Vaig a la oficina. M'envien el service man que toca no se que i ho arregla. He perdut 40 minuts i els meus nervis estan en tensió. Faig la rentadora, i vaig a treure diners i canviar-los per dolars. També pago el pis. Dino i juguem al DIablo una estona, després em faig la bossa i anem a jugar a voleibol, però no estic pel partit. Sopo, em dutxo i escric al blog. En poques hores estaré a NY