dijous, 22 de maig del 2008

Paperassa

Des de que tens l¡idea de amrxar d'Erasmus fins que t'hi poses hi passa un temps més o menys llarg. A partir d'aquell moment en que entres a veure el becari/a jove e hiperactiu que t'anima a fer l'Erasmus, quan esculleixes el lloc i la uni on aniras, en aquell moment no ets concient en quin barullo t'has fotut.

Perqué amics, si es un topic, pero quanta paperassa!
A més tot té data màxima dentrega i si sumem el fet de que es borra, ho envies malament, es perd, s'apaga l'ordinador, no hi ha conexió Wifi, la secretaria tanca el divendres, o sorry the URL for fill-in has changed. Sorry for the inconvenience. Oh thanks! I lost 1 hour of my life! Pero no li he dit, demà ho torno a intentar.
Ja he enviat els Learnings accordements, el Equivalences, la sol·Licitud de beques la bancaja (em queda la Agaur) i el EICL (Erasmus intensive curse languatge) 1 mes abans per fer caliu i queda els cursos EIM que ja que hi som doncs vinga!!!!

No es que m'estressi, tinc suficient experiencia burocràtica (m'he tret el carnet de cotxe) però forma part de l'aventura...

2 comentaris:

Carles ha dit...

Reno, encara no has marxat a Finlàndia i ja et trobo a faltar, però alhora tinc ganes de que marxis i explotis el teu freakisme al país de Papá Noel. Penjaràs fotos? Penjaràs vídeos? Sabies que la Georgina marxa finalment a Torí? Quantes preguntes! Que poques respostes!

Dimoniet

jordiv ha dit...

Xiket, q gran q pot arribar a ser aquest blog!!! No oblidis la gran experiència burocràtica adquirida durant les inacabables hores perdudes intentat recollir permisos x parades de roses, marató... recorda l'edifici dels funcionaris d'asterix i obèlix... doncs ara posa q et parlen en finès... jeje... pot ser la bomba com hagis de demanar algun paper per allà,... jeje! una abraçada nen!

Jordi